Autolak Mercedes

 


MERCEDES AUTOLAK


Op zoek naar autolak voor uw Mercedes auto? Dan bent u op de juiste plek beland: de webshop van 123autolakken.nl. Hier vindt u verschillende autolak producten als spuitbussen, lakstiften en lakpennen. Onze producten zijn geschikt voor elk type Mercedes en direct leverbaar. Als u voor 15.00 uur uw bestelling bij ons doorgeeft, verzenden wij deze dezelfde dag nog.

 

WAAROM BMW AUTOLAK KOPEN BIJ 123AUTOLAKKEN.NL

  • Autolak direct leverbaar: spuitbussen, lakstiften en lakpennen
  • Klein en groot formaat spuitbussen verkrijgbaar: 150 ml en 400 ml
  • Scherpe prijzen
  • Vanaf €50,- gratis bezorging binnen Nederland
  • Goede reviews
  • Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay
  • Voor 15.00 uur besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog

Bestel de autolak voor uw Mercedes auto snel en simpel in onze webshop. Bij vragen of verzoeken mag u ons altijd raadplegen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0313-650030.

 

AUTOLAK VOOR UW MERCEDES:

Dankzij onze receptuur kunnen wij 99% van alle kleuren leveren. De autolak voor uw Mercedes wordt op kleurcode en kleurnaam gemengd, deze is 100% kleurecht met de originele lak van uw Mercedes. De autolak wordt door onze gecertificeerde kleurmakers met nauwkeurigheid gemengd, waardoor de kwaliteit en de kleur autolak optimaal is. De autolak is voor professioneel gebruik, maar kan ook door een hobbyist of particulier gebruikt worden.
 

In 4 stappen naar de juiste Mercedes autolak:

Om een autolak voor uw Mercedes auto te bestellen volgt u de volgende stappen:

Stap 1: kies het gewenste product: een spuitbus, lakstift of lakpen. Als u veel lakschade aan uw Mercedes heeft, is de spuitbuis een goede optie. Maar als u enkel kleine beschadigingen en krassen aan uw lak heeft, is een lakstift of lakpen een betere keuze.

Stap 2: selecteer het automerk, in uw geval is dit een Mercedes. Daarna volgt een lastige opgave: het bepalen van de kleurcode. U wilt immers dat de lak dezelfde kleur heeft als uw huidige autolak. De kleurcode staat aangegeven op het VIN-plaatje in uw Mercedes. Komt u er niet uit? Wij hebben een GENIUS kleurenscanner tot onze beschikking.

Stap 3: bestel de autolak voor uw Mercedes. Als u op ‘Bestel’ klikt, wordt het product toegevoegd aan uw winkelmandje. U kunt dan de bestelling direct afrekenen en afronden.

Stap 4: indien u het nodig heeft: wij verkopen ook blanke lak, filler, primer, plamuur en schuurpapier in onze webshop.

 

WAAR STAAT DE KLEURCODE VAN UW MERCEDES?


Weet u inmiddels welke type autolak u wilt bestellen voor uw Mercedes? Dan volgt het bepalen van de kleurcode van uw Mercedes auto. Vind de kleurcode op het VIN-plaatje (voertuig Identificatienummer) ook wel chassisnummer.

Mercedes Model, B-Klasse, Maybach, Vito, staat de kleurcode aan de binnenkant deur van de bijrijder.
Mercedes Model, SLR, McLaren, staat de kleurcode aan de binnenkant deur van de bestuurder.
Mercedes Model, C-Klasse, E-Klasse staat de kleurcode onder de motorkap.

Komt u er met deze informatie niet uit, of bent u er toch niet helemaal zeker van wat de kleurcode van uw Mercedes is, neem gerust contact met ons op. Wij kunnen via uw chassisnummer (zie kentekenbewijs) vaak ook uw kleurcode achterhalen. Vul hiervoor ons contactformulier in.

 

VEEL VERKOCHTE AUTOLAK KLEUREN VOOR MERCEDES ZIJN:

197 - Obsidianschwarz-met. | 787 - Mountaingrau-met. | 191 - Kosmosschwarz-met. | 650 - Calcitweiss/Zirrusweiss | 792 - Palladiumsilber-met. | 775 - Iridiumsilber-met. | 761 - Polarsilber-met. | 189 - Smaragdschwarz-met. | 744 - Brillantsilber-met. | 359 - Tansanitblau-met. | 755 - Tenoritgrau-met.

Heeft u de kleurcode van uw Mercedes gevonden? Dan moet u nog bepalen welk product u gaat gebruiken als autolak voor uw BMW: spuitbus, laksift of lakpen. Als u hulp nodig heeft om een keuze te maken, mag u gerust contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar: 0313-650030 kijk op 123autolakken.nl/productadvies.

 

ONZE PRODUCTEN IN BEELD:

Ons autolak assortiment bestaat uit spuitbussen, lakstiften en lakpennen. De spuitbus is uitermate geschikt voor het repareren van lakschade plekken en het overspuiten van onderdelen. De spuitbussen die wij leveren zijn van het merk ColorMatic. Wij verkopen zowel een klein formaat spuitbus van 150 ml als groot formaat van 400 ml.

Een lakstift werkt beter als u kleine beschadigingen zoals steenslag of krassen wilt camoufleren op de autolak van uw Mercedes. De stift bestaat uit een koker en een kwastje voor een gelijkmatige verdeling.

Tot slot beschikken wij over lakpennen. Een lakpen heeft een punt, waarmee u zeer gericht hele fijne krasjes kunt verwijderen. Onze producten zijn geschikt voor alle Mercedes /8, 300,A-Klasse,B-Klasse, C Coupé , Sport, C-Klasse, CL-Klasse, CLC-Klasse, CLK-GTR, CLK-Klasse, CLS-Klasse, E-Klasse, G-Klasse, GL-Klasse, GLK-Klasse, Karmann Crossfire, M-Klasse, Maybach, MB100, R-Klasse, S-Klasse, SL-Klasse, SLC-Klasse, SLK-Klasse, SLR McLaren, SLS AMG, Sprinter, V-Klasse, Vaneo, Viano, Vision GTS
 

Als u het juiste product heef bepaald en de kleurcode gevonden heeft, kunt u de bestelling voortzetten en de gevonden kleurcode selecteren en uw bestelling vervolgens afronden.
Plaats uw bestelling in onze webshop voor 15.00 uur. dan versturen wij uw autolakproducten voor uw Mercedes nog dezelfde dag.